1 Mayıs 2013 Çarşamba

Bitirdiklerim # 3


Genel olarak bitirdiklerime bakmak gerekirse bitirdiklerim bu şekilde.
  Ürünlerse şunlar;

Blendax Papatya Özlü Şampuanı: Kuru ve Yıpranmış saçlara özel bu şampuanı ben beğenmedim benim saçlarımda kepeklenme yaptı. Kesinlikle ve kesinlikle bir daha almam.

Dr. Angel Cosmetics Argan Yağı Özlü Şampuanı: Bu şampuanlar Lila Kutudan çıktı. Benim saçlarım uzun ve paketlerden çıkan şampuanı bir türlü saçıma yetiremedim ya da köpürmedi için mi öyle hissettim bilmiyorum ama ben özellikle alıp kullanmam.

Ilgaz Fuji Süngerli Aseton: Süngeri vardı ama asetonu yoktu daha doğrusu adam gibi ojeleri çıkarmıyordu. Önce bununla tırnağımdaki ojenin kabasını aldırıyordum (onu bile uğraştırıyordu) sonra telrar pamukla derinlemesine temizlik için tekrar vakit harcıyordum.

Avon Wish Of Love : Bu parfümü çok seviyorum baya kullandım. Yedekleri de dolabımda.

Avon Make Me Smile: Çok parfüm kullanıyormuşum gibi olmuş ama bu yazıyı yazmak için o Blendax şampuanın bitmesini beklediğim için böyle oldu. Bu parfümde yeni favorim onunda yedeği var :)

BioDeep Aseton : Bunun şişesini küçük olduğu için saklıyordum. Asetonunu çok önceden bitirmiştim zaten. Süngeri kullanılmaz hale gelen asetonları boşalttığım bir şişeydi. Oje çıkarmasından memnundum. Daha fazla süngerli aseton almayacağım için bu da çöpe gidebilir dedim ve atıyorum.

Rausch Şampuan: Bu şampuandan da beklediğim köpürme ve temizleme hissini bulamadım. Bu da Lila Kutudan çıkmıştı bu şampuanda.

Avon  ANEW Vitale Day Krem : Ben burada Avon satışı da yapıyorum. Avon bana bu yeni çıkardığı kremin deneme boyunu bana göndermişti. Kullandım bu kremi. Kokusu çok güzel yapısı çok yumuşak. Ama şu an böyle bir kreme ihtiyacım yok. Zamanı geldiğinde alacaklarım listesinde ama.

Benim kullanıp bitirebildiklerim ürünler bunlar. Aslına bakarsanız kullanmaktan pek zevk almadığım şeyler oldukları için sanırım bu bitirme işi bu kadar uzun sürdü. Yazısını da yazdım çöpe de gönderdim artık mutlu ve huzurluyum. 

Hadi bitirmeye devam edelim. :) 

2 yorum: