30 Temmuz 2013 Salı

Bitirdiklerim #5



Oldukça uzun bir ara oldu benim için. Okul stresi bitti bitecek derken çıkan aksilikler, Ankara'ya gelişim, ramazan... Derken oluşan uzun bir listem var. Ama bunlarla kafa ütülemek istemiyorum.

Bu yaz sıcaktan mı üşengeçlikten mi hiç bir şey kullanamıyorum haliyle bitiremiyorum. Hadi o da bitsin hadi bu da bitsin derken anca Ankara'da bunları biriktirebildim. ( Bazıları kullanılmadan atıldı) Bu kadar uzun bir aranın ardından uzunca bir yazı yazmayacağım yavaş yavaş alıştıralım kendimizi değil mi? 

İşte (zar zor) bitenler :
1. Flormar Hand&Body Cream Mango : Mangoya bayılıyorum. Bu krem de çok güzel koktuğu için almıştım. Severek de kulandım gerçi. Bitirmemde uzun sürdü ama bitti.

2. Shining Stars Sparkling Pear Body Wash : Bu duş jeli bana Amerika' da ki kuzenim tarafından hediye olarak getirilmişti. İlk getirdiğinde kullanmaya kıyamadım. Kullanayım da bitsin diye açtım. Hüsranla karşılaştım çünkü ya ben beklettiğimden ya da gerçekten öyle kokuyordu tam olarak hangisi bilemiyorum ama bu duş jeli bildiğiniz arap sabunu kokuyor. Yanlış duymadınız. Arap sabunu. Üstüne üstlük duş jeli demeye bin şahit ister. Bende atmak zorunda kaldım. Pişman değilim.

3. Nivea Dry Comfort : Pudrasız koltuk altı roll-on 'undan nefret ettim. Bu kadar berbat kokan bir deodorant olamaz. Zar zor annemle beraber iğrene iğrene kullanarak bitirdik. Pudrasız ama pudra kokuyor o çelişkiyi de anlamadım da neyse. (Not : bu yazıyı yazarken içindekilere biraz göz gezdirdim. LÜTFEN BU ÜRÜNDEN KAÇIN.)

4. Avon Solutions Hydra Radiance Day : Yazın cildim pul pul olup dökülme yapıyor. Bunu en iyi engelleyen kremde bu çıktı. 2. kavanozumu da aldım. Severek kullandım. 

5. La Maxima Paris Lip Balm : THY uçuşlarda verdiği uyku gözlüğü, çorap diş macunu çantasından çıkan bir dudak koruyucusuydu. 4-5 tane daha da var aslında ama buna ne olduğunu bilmiyorum. Kokusu değişti rengi değişti bir garip oldu bende attım.

6. Melissa Aseton : Bu aseton biraz elleri kurutuyor ama yine de ojeyi iyi çıkarıyor. Ardından nemlendirici kremini kullandıktan sonra bu sorun kalmıyor. Alıp deneyebilirsiniz.

7. Nivea Visage Young Wash Off : Bu yüz temizleme jelini çok önceden almıştım severek de kullanmıştım ama daha sonra yerine yenileri alınınca bu bir köşede beklemeye başladı. Geçenlerde elim gitti ama kullanım ömrünün bittiğini görünce korktum.İçinde bir parmak kadar kalmıştı. Onu atmak zorunda kaldım. Kir ve yağdan arınmış temiz ve taze bir cilt için yazıyor kutusunda. Bence de öyle. Ben çok severek kullanmıştım.

8. Avon Pure O2 : Çiçeksi güzel bir parfüm. Severek kullandım devamı da var .

Uzun bir yazı olmasın istedim ama yine uzun oldu. İşte acısıyla tatlısıyla ite kaka bitirdiğim ürünler bunlar. Ben bir şeyleri bitirebilene kadar...

Kendinize iyi bakın  :)