30 Kasım 2012 Cuma

TAG

I LOVE WİNTER TAG :)

KIŞI SEVİYORUM

Youtube'da tag videoları gördükçe bende bir tag videosu hazırlamak istiyorum. Gelin görün ki teknik arızalardan dolayı fotoğraf bile çekemezken video çekmek ne mümkün. Bende dedim ki o zaman bu ben bu işi blogumda yapmayı deneyeyim. Bakalım neler olacak. 

İşte soruları
  1. Favori lip balm ve krem
  2. Favori oje veya ojeler
  3. Favori kış içeceği
  4. Favori ruj
  5. Favori parfüm
  6. Kışın takmaktan hoşlandığın 3 aksesuar
  7. Kışın çantandan ayırmadığın 3 şey
  8. Kışın makyaj çantanda bulunması gereken 5 ürün
  9. Kışın hoşuna giden mevsimsel olaylar
  10. Kış için favori saç bakım ürünü
  11. Kış için favori 3 cilt bakım ürünü
Tabi işte cevapları:

  1. Benim yaz kış ayırmadan kullandığım tek lip balm(dudak koruyucusu bunların daha çok Türkçe isimleriyle kullanılmasından yanayım) Nivea nın dudak koruyucusudur.El kremimse şimdilerde favori olarak edindiğim Flormarın meyveli el kremleri.



2. Kış için en sevdiğim oje Golden Rose 118

3. Favori içeceklerim su, sıcak çikolata ve ıce tea mangolu.

4. Favori rujum Avon'un Extra Lasting uzun süre kalıcı rujların rose creme rengi

5. Paris Hilton Sheer her zaman favorimdir yazı kışı yok.

6. Aksesuar kullanmayı pek sevmiyorum ama malum Eskişehir'deyiz Ankaralı olsam da burada ki rüzgara alışabilmiş değilim o yüzden bu kış en sevdiğim 3 aksesuar atkım berem ve eldivenlerim olacak :)

7.Kışın çantamdan ayırmadığım 3 şey selpak,ıslak mendil ve dudak koruyucum.

8. Makyaj çantasına gelince zaten yüzüme hergün fondoten pudra vs süren biri değilim. Sadece göz kalemimi rujumu ve rimelimi yanıma alıyorum oda bana yetiyor.

9. 4 mevsiminde kendine göre güzel olduğuna inanıyor dördünü de ayrı seviyorum.Benim için kışın en güzel manzaraları ise karın yağması, kar yağdıktan sonra kalan manzara, kartopu oynayanların o manzarayı daha da güzel kılması... en sevmediğim manzaralarıda var o güzelim beyaz karın çamur rengi olması mesela

10. Kullandığım saç ürünümde Gliss in sıvı saç kremi 


11. Cilt temizliği için Niveanın yüz temizleme jelini ve Avon solutions nemlendirici kremlerini kullanarak temizliğimi / bakımımı tamamlıyorum. 









İşte benim kullandığım ürünler kışla ilgili düşüncelerim bunlar. Resimlerle alakalı hala bir sorunum var resimlerimi bilgisayara atamamaktayım o yüzden bu sefer bunlarla idare etmenizi rica ediyorum ve özür diliyorum. Yazıda kullandığım resimlerde aslında kullandığım ürünler kremlerden mangolu olanı kullanıyorum Nivea'nında her türlü dudak koruyucusunu kullanabilirim ama şu vişneli kullanıyorum.

Umarım hoşunuza gitmiştir.eğer sizde bunu kendi blogunuzda denerseniz bana yorum bırakmanızı rica ediyorum. Kışın sizin de neler yaptığınızı merak ediyorum. Bu yazıyı gören duyan herkes bunu yapabilir. Hepinizi tagledim :) (etiketledim de olur) 

Mutlu bir kış dileğiyle.







12 Kasım 2012 Pazartesi

Herkese Merhaba



ESKİŞEHİR'DEN MERHABA

Herkese merhaba. Bir iki ay önce Eskişehir'e geleceğimi ve gönderilere devam edemeyeceğimi ama en azından deneyeceğimi belirtmiştim. Nitekim yapamıyorum da ama size burada ki hayatımdan bahsetmek istiyorum.

Öncelikle neden yazamadığımı söyleyeyim. Eskişehir' de kendi evimde de kalsam burada güzel yemekleriyle evi kokutan annem yok bizde ne kadar yemek yapabiliyorsak artık. Arkadaşımla iyi yemek yapabiliyoruz ama yemek yapabilecek vaktimiz olduğunda. Diğer konularda paylaşım yapamamamın nedeni de yemeği yapacak zamanı ayıramayan adam vize zamanında oje bile süremiyor. Haliyle gösterecek bir şeyi olmuyor. Bunun için kusura bakmayın.

Gelelim Eskişehir' de neler var neler yok.

Ben Eskişehir Osmangazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü 1.Sınıf öğrencisiyim. Yatarak okuruz diye geldim. Tek yapamadığım yatmak. Belki ben fazla tembelim belki de gerçekten yatamıyorum. Belki her iki haftada bir Ankara'ya geçtiğim için hiç bir şey anlamadım. Ama olsun ben burayı sevdim. Üniversiteyi, arkadaşlarımı sevdim, düzenim hemen hemen oturmuş durumda. Her şey güzel yani :)
Daha şehri tanıma aşamasındayım tabi ama 4 yıl daha buradayım bol bol vaktim var bence :) 

Tek derdim bir buçuk saat arası da olsa hiç bir yer sizin eviniz gibi olmuyor olamıyor. Ben tek çocuğum. Sanılanın aksine fazla kibirli küçük dünyaları ben yarattım havalarındaki tek çocuklardan değilim. Kaprisli biri de değilim ama hayatımda şimdiye kadar hiç bir şeyle ben uğraşmamıştım. Reşit olunca insan haliyle her şeyle kendi uğraşıyor. İlk zamanlarda ne kadar buna alışamasam da aradan iki ay geçti ve artık bazı şeylere alışmış durumdayım.

Aslında size Eskişehir hakkında neler anlatacağımı neler söyleyebileceğimi bilmiyorum. Bunu Eskişehir' i öğrendikçe anlatabilirim sanırım ama sizin de sormak istediğiniz bir şeyler varsa sorun lütfen.

Bende elimden geldiğince buraya bir şeyler yazmaya çalışacağım. Kendinize iyi bakın.